Uitnodigen

LEZINGEN

André F. Troost houdt lezingen over uiteenlopende onderwerpen, voornamelijk over pastorale en poëtische thema’s. Een lijst met thema’s voor lezingen en randvoorwaarden is op verzoek verkrijgbaar bij de auteur: a.f.troost@kpnmail.nl. Bij de aanvraag graag vermelden: doelgroep, gewenste datum en zo mogelijk alternatieve data.

KERKDIENSTEN

Op verzoek gaat dr. A.F. Troost voor in kerkdiensten, voornamelijk in het midden van het land. Aanvragen daarvoor het liefst per e-mail: a.f.troost@kpnmail.nl.

Boekpresentatie: Het Kruislabyrint. Een zoektocht naar god.

U bent hartelijk uitgenodigd voor de boekpresentatie van het nieuwe boek van André F. Troost: Het kruislabyrint. Een zoektocht naar God.

In het kruislabyrint worden recente discussies over tal van theologische thema’s herleefd, met als rode draad een verhaallijn over een predikant die zich voorbereidt op het naderende afscheid van zijn gemeente aan de kust.

Tijdens deze bijzondere presentatie kunt u een aantal dingen verwachten, zoals een interview met de auteur, reacties op het boek  door de theologen dr. Wim Dekker en dr. Michael Mulder. Ook is er nog de mogelijkheid om vragen te stellen aan dr. André F. Troost. Achteraf kunt u nog aanschuiven voor de borrel, waar de indrukken van de avond met elkaar gedeeld kunnen worden.

U bent dus van harte welkom op 2 november. Mocht u nog andere personen kennen die geïnteresseerd zijn in de boekpresentatie dan zijn zij natuurlijk meer dan welkom.De entree van deze avond is gratis.

Datum: donderdag 2 november 2017

Tijdstip: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur

Locatie: Riemer en Walinga, De Boekverkoopers, Stationsstraat 131, Ermelo

 

U kunt zich aanmelden via deze link: http://deboekverkoopers.nl/geef-je-op